Om os

Hos Gumlo.dk kan du finde det udstyr, som teleoperatørerne ikke vil have at du kender til. Ægte WIFI forstærkere og GSM forstærkere, der kan give dig internet og mobilsignal på hele din grund. Disse forstærkere er så kraftige at de kræver en særlig tilladelse for at anvende. Om du har tænkt dig at anskaffe en tilladelse er helt op til din egen samvittighed, og ikke noget Gumlo.dk blander sig i. Det vigtigste for Gumlo.dk er, at du kan få glæde af dit dyrt betalte internet og mobilnet. Alle varer her på siden sendes fra Danmark så du undgår usikkerheden ved at købe i udlandet. Husk på at tolderne kan konfiskere dine varer hvis du bestiller i udlandet. Den risiko slipper du for når du handler på Gumlo.dk da alle varer sendes fra Danmark

Garanti/Retur

Der ydes naturligvis dansk garanti på alle produkter i følge købeloven. Ønsker du af en eller anden grund at returnere det du har købt, skal det ske inden 14 dage. Kort tid efter din retur er modtaget vil du få dit køb refunderet til din konto. Du har som kunde hos Gumlo.dk 14 dages returret. Retur skal ske i original emballage og varen må ikke bære præg af at være anvendt. Retur skal ske til Gumlo.dk Att: Rune Pjedsted, Hortensiagatan 8, 21362 Malmö, Sverige. Der er ingen returret på jammere da de bestilles og konfigureres efter ordre.

Leveringstid

Der er ca 10 dages leveringstid på de fleste produkter. Er varen udsolgt vil den blive fremsendt så snart den er hjemme. Leveringstiden kan være fra 1-4 uger. Vores jammere laves ofte på bestilling og efter kundens ønsker.Her kan der være op til 2-3 ugers leveringstid

Betaling

Der betales altid ved bestilling. Dette gælder også udsolgte varer. Betaling sker med kreditkort igennem en sikret forbindelse. Når du betaler er du kun i forbindelse med banken, og ingen andre kan se hvad du indtatster. Som noget nyt kan du også betale med Mobilepay.

Fragt

Frgten er på kun 29,00 kr , og der anvendes en forsikret forsendelse med trackingnummer igenem Posten.  Fragten modregnes ved en evt. retur.

Gumlo.dk er ejet af Rune Pjedsted, Hortensiagatan 8, 21362 Malmö

 

Persondatapolitik & Cookies

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger i vores system:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Ingen andre får udleveret dine data og vi anvender ikke cookies til noget som helst