Handelsbetingelser

Garanti/Retur

Der ydes naturligvis dansk garanti på alle produkter i følge købeloven. Ønsker du af en eller anden grund at returnere det du har købt, skal det ske inden 14 dage. Kort tid efter din retur er modtaget vil du få dit køb refunderet til din konto. Du har som kunde hos Gumlo.dk 14 dages returret. Retur skal ske i original emballage og varen må ikke bære præg af at være anvendt.  Virksomheder har som udgangspunkt ingen returret men skal aftale dette inden bestilling.

Leveringstid

Der er ca 10 dages leveringstid på de fleste produkter. Er varen udsolgt vil den blive fremsendt så snart den er hjemme. Leveringstiden kan være fra 1-4 uger. Levering til Sverige er den samme som Danmark. Levering til Norge tager lidt længere tid.

Betaling

Der betales altid ved bestilling. Dette gælder også udsolgte varer. Betaling sker med kreditkort igennem en sikret forbindelse. Når du betaler er du kun i forbindelse med banken, og ingen andre kan se hvad du indtaster.

Fragt

Frgten er på kun 39,00 kr , og der anvendes en forsikret forsendelse med trackingnummer igennem Posten.  Fragten modregnes ved en evt. retur.

Persondatapolitik & Cookies

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger i vores system:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Ingen andre får udleveret dine data og vi anvender ikke cookies til noget som helst.

Lovgivning. Gumlo.dk gør opmærksom på at det i visse tilfælde kan resultere i en bøde hvis man anvender en signalforstærker uden tilladelse fra teleselskabet. Gumlo.dk påtager sig intet ansvar for dette.